Distribuie :

Curs Waldorf la Grădinița Christophori

Camera de Diplomație cu Statul Qatar sprijină educația și caută în mod constant cele mai bune surse de îmbogățire a experienței și cunoașterii.

Weekendul acesta ne-am alăturat din nou echipei Waldorf pentru Cursul de formare și perfecționare a educatoarelor în pedagogia preșcolară Waldorf, găzduit luna aceasta de primitoarea grădiniță Waldorf Christophori din apropierea parcului Cișmigiu.

Cu emoție în suflet, am dat împreună startul Cursului de introducere în pedagogia Waldorf, care se va desfășura în mod hibrid, în fiecare weekend timp de trei luni. În paralel am coordonat și cursul de aprofundare, curs cu o durată de trei ani și frecvență lunară, care parcurge în medie 1000 de ore, la finalul căruia cursanții primesc un Certificat Internațional în Educația Timpurie Waldorf.

Studiu pe text, muzică, arta vorbirii, metodică și didactică, pictură socială și mult joc; trei zile de curs pline de activități, susținute de mentorii Waldorf: prof. elena Mariana Voiculescu, prof. Rodica Bocăniciu, prof. Marilena Cazan, prof. Ioana Corciovă, prof. Liliana Dumitriu, prof. Mirela Tatoli, prof. Oana Ghenov, actor Alexandru Sabău.

Comunitatea Waldorf crește an de an și are nevoie de educatori pregătiți și părinți implicați. Mai multe detalii poți vedea aici

 https://www.facebook.com/profile.php?id=10004793302605

Articolele noastre

Noutăți