Distribuie :

Indo-Romanian Investment and Trade Forum

Prin amabilitatea Ambasadei Indiei la București, Camera de Diplomație Comercială cu Statul Qatar a avut plăcerea să participe la Indo-Romanian Investment and Trade Forum, organizat în București la Grand Hotel Continental.

Evenimentul a avut ca obiectiv promovarea oportunităților de afaceri oferite de companii din India și România, precum și dezvoltarea relațiilor comerciale dintre cele două țări.

Un număr de 80 de companii din India s-au alăturat la eveniment on-line, reprezentând sectoare de activitate din domeniile farma, IT, textile, comerț, investiții, construcții, imobiliare, etc.

Președintele CDC Qatar, doamna Veronica Băncilescu a purtat discuții bilaterale cu reprezentanții companiilor din India, pentru promovarea acestora pe piața românească, dar și cu reprezentanții companiilor din România pentru dezvoltarea de parteneriate benefice ambelor părți.

CDC Qatar felicită Ambasada Indiei în România, în special pe ES domnul Ambasador Rahul Shrivastava, și pe domnul Ionuț Haralambie – marketing executive, atât pentru inițiativă, cât și pentru organizarea cu succes a evenimentului, care aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea relațiilor comerciale bilaterale.

Articolele noastre

Noutăți